Advertisement

Yunanistan'da Yangın / Yunanistan'da göçmen kampında yangın: 4 ölü, 1 yaralı ... : Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi.

Yunanistan'da Yangın / Yunanistan'da göçmen kampında yangın: 4 ölü, 1 yaralı ... : Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi.. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Afp haber ajansına konuşan yetkililer bazı kundakçıların yangın bölgesindeki evleri yağmalamak için ateşe vermiş olabileceklerini söyledi. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında pazartesi günü başlayan ve şu ana kadar en az 81 kişinin hayatını kaybettiği, 180'den fazla kişinin de yaralandığı orman yangınlarında söndürme ve kurtarma. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74…

Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Bbc'ye konuşan giannis labropoulos, yangın sırasında arabayla patras'tan atina'ya seyahat etmekte. Yardım teklifi türkiye'nin atina büyükelçiliği tarafından takip ediliyor. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu.

Yunanistan'da Büyük Yangın Meydana Geldi - JDA HABER
Yunanistan'da Büyük Yangın Meydana Geldi - JDA HABER from jdahaber.com
Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. 'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına yunanistan'ın başkenti atina'nın çevresini cehenneme çeviren ve 82 kişinin ölümüne yol açan devasa. Yunanistan ab'den yardım istedi, i̇spanya ve portekiz'in yangın bölgesine ekip göndereceği açıklandı. Yunanistan'da meydana gelen yangın devam ediyor.

Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yunanistan ab'den yardım istedi, i̇spanya ve portekiz'in yangın bölgesine ekip göndereceği açıklandı. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Dışişleri bakanı çavuşoğlu, yangın söndürme uçakları ve. Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında pazartesi günü başlayan ve şu ana kadar en az 81 kişinin hayatını kaybettiği, 180'den fazla kişinin de yaralandığı orman yangınlarında söndürme ve kurtarma.

Başbakan alexis çipras yangınlar için kuşku uyandırıyor açıklaması yaptı. Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 83 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan ab'den yardım istedi, i̇spanya ve portekiz'in yangın bölgesine ekip göndereceği açıklandı. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı.

Son dakika: Atina yanıyor! Yunanistan'da ormanda çıkan ...
Son dakika: Atina yanıyor! Yunanistan'da ormanda çıkan ... from iasbh.tmgrup.com.tr
'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Yunanistan ab'den yardım istedi, i̇spanya ve portekiz'in yangın bölgesine ekip göndereceği açıklandı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 50 kişi hayatını kaybederken, en az 157 kişi de yaralandı. Afp haber ajansına konuşan yetkililer bazı kundakçıların yangın bölgesindeki evleri yağmalamak için ateşe vermiş olabileceklerini söyledi. Dışişleri bakanlığı yunanistan'daki yangın felaketi için yunanistan dışişleri bakanlığı'na resmi yardım teklifi iletti. Dışişleri bakanı çavuşoğlu, yangın söndürme uçakları ve.

Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi.

'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Afp haber ajansına konuşan yetkililer bazı kundakçıların yangın bölgesindeki evleri yağmalamak için ateşe vermiş olabileceklerini söyledi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda hayatını kaybedenlerin sayısı 76'ya yükseldi. Yunanistan'ın birçok bölgesinde son günlerde artan aşırı sıcaklarla bağlantılı olarak çıktığı belirtilen orman yangınları, yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 79 kişi hayatını kaybetti. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yardım teklifi türkiye'nin atina büyükelçiliği tarafından takip ediliyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Dışişleri bakanı çavuşoğlu, yangın söndürme uçakları ve. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu.

Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına yunanistan'ın başkenti atina'nın çevresini cehenneme çeviren ve 82 kişinin ölümüne yol açan devasa. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi.

Yunanistan'da korkutan yangın!
Yunanistan'da korkutan yangın! from i.superhaber.tv
Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı. 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına yunanistan'ın başkenti atina'nın çevresini cehenneme çeviren ve 82 kişinin ölümüne yol açan devasa. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. Dışişleri bakanlığı yunanistan'daki yangın felaketi için yunanistan dışişleri bakanlığı'na resmi yardım teklifi iletti. 'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'.

Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı.

Başbakan alexis çipras yangınlar için kuşku uyandırıyor. Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. Dışişleri bakanı çavuşoğlu, yangın söndürme uçakları ve. Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 79 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yunanistan'da meydana gelen yangın devam ediyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 83 kişi hayatını kaybetti. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Bbc'ye konuşan giannis labropoulos, yangın sırasında arabayla patras'tan atina'ya seyahat etmekte.

Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir yunanistan yangın. Yangın gölgelerinde ohal ilan edildi.

Posting Komentar

0 Komentar